Translate

Tuesday, May 28, 2013

2 hari sebelum...

Memula...
Tayang muka anak2 yang supa dupa  hansem,  kalau x hensom  acam aron aziz pon xper asalkan mereka di mata ku tetap hensam =)

Disebabkan rasa mcm nak dekat dah hari2 bergelar ibu baru semula, so gigih juga membawa dua beradik ni outing utk terakhir kalinya...memang dah cakap siang2 dengan depa, ni last tau kite outing lepas tu duduk rumah je sebab mami tak sihat.

Masing2 say ok... outing dekat2 je yer anak2 supaya anithing happen boleh laju ke PMC ye :)
Well kite terjah ke Tesco Extra Mutiara Damansara...nape pi sini?? Syiok wow, parking satu tempat, hem visit ler korang ke mall sebelah2 tu, banyak tempat boleh pergi =)

Ni kami layan aiskrim kat Natural New Zealand, aiskrim dia sgt sedap!
ish! terasa-rasa ditekak ni. Disebabkan ni outing terakhir, makanya i decided to layan aiskrim ni twice...buat bekalan di dalam pantang. nyummi....

Lihatlah... masing2 ada feveret aiskrim... =)


*entry ini adalah entry yg terperam...hihihi, jangan marah haaa!


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA