Translate

Thursday, May 2, 2013

Anak-anak ku (^_^)

Cerita pasal anak2 adalah neber ending, kadang2 naik malas nak bercerita sebab letih arr mak nak taip story mereka ni tapi kan... kadang2 rasa rugi wow kalau x update.
Sape2 yang ada blog kan... cer korang baca balik entry yang lalu... 
ape perasaan korang eh??
Ada rasa happy, rasa sedih, rasa marah, semua ada =)

Meh! sambung potpet pasal my boboy ni, saja membawa depa pi shopping.
Teman mak ler beli barang2 dapur gitu.
Yang sioknyer... cer korang tgk betul2.
HEHEHE... 1 safety belt share berdua daa. Ni kalau ikut hukum ni, salah wow tapi what to do, it's better dari depa x pakai langsung kan..kan..kan.. =)


* Cer teka...my angel kat mana?? HEHEHE, angel tinggal sorang2 =)


Lepas balik shopping baru angkat my angel.
Lepas tu, teruslah buat kerja rumah... bila angel dah start hokhek2, mintalah Irfan tolong tengok2kan...
Memula tu dengarlah dia potpet2 dengan si Angel tup2 aku xdengar suara dia, dengar suara Angel je.

Bila ku intai2 di hadapan...rupanya bukan irfan yang jaga Iman, Iman yang take care Irfan.
Si Irfan dah selamat jalan...
Hai lah Irfan, kesian tgk awak yang lena sebelah adik yang tengah potpet2 =)

Thanks Irfan, u are good boy.
Jangan tanya Aryan mana...sebab dia awal2 dah sampai syorga =D


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA