Translate

Monday, January 13, 2014

Day 3 - Hospital Selayang.

Ok...meh2 nak update pasal my mum.
Alhamdulillah... progress my mum makin ok.
Luka operation still x dapat tengok sebab kami sampai pon bukan time mak buat dressing so bila datang je tangan dah siap2 berbalut =p

Ni gambar mak after operation so ada 3 port drip.
Yang dekat dengan jari ni mak cakap doktor masukkan darah yang di leher tu utk drip air.
Yang di elbow tu mak kata untuk drip antibiotik tapi kan...port tu dah bengkak so nurse cabut utk kurangkan risiko infection di kendian hari. 

Ni wajah my mum...semalam (ahad)
Both drip dah cabut, left kat leher je so antibiotik masuk kat situ gak...sakit mak kata but what to do, have too. Sabarlah yer...but late everning semalam drip kat situ pon dah tendang balik antibiotik tu so urat situ dah bengkak...drip situ dah cabut so hari ni x taulah drip tu di pasang di mana.
Petang nanti baru dapat tgk.  

My sister with her 2nd daughter.
Ni peneman my mum utk malam karang.

Over!...

my mum (^_^)

Front camera...

Serupa???

With Awin.

Haah...posing x sudah =p

Kasut ni nak lelong.
HAHAHHA.

Ok sambung petang nanti punya story.

Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA