Translate

Saturday, January 18, 2014

Moh, Bowling kite...

NI al kisah, cuti Maulud Nabi yang lalu.
Sehari sebelumnya... Z x sempat nak melawat my mum di hospital gara2 menguruskan urusan jemaah yang bakal berlepas on 27 Jan nanti...sedar2, eh! dah kul 10pm. Hemmm.
Sorry mak...

Pagi lagi kami dah terpacak kat The Mines ni.
Katanya kul 10:30 start so kami sampai tu dalam jam 1005, dah janji melayu ...makanya start jam 1100 sabau jelah.

Z mengusung batalion ye mai sini, apaknya yang suruh.
Dan bila Aryan ada daddynya , he out of control ye...bola bowling boleh dia gagah nak angkat, hokaloh...terlepas kene kaki...sesia je berkampong kat sepital.
Jom layan gambo...
Hemm xdak kerja kan...so selfie je lah yang termampu.

Budak ni kijam...dok bergayut macam ni. Dah rupa anak beruang Kola pon ado.
Alahai Iman....

Again & again...

Yang ni gambar hamper and gambar2 depa warming up...

Ok...dah start.
Z lepak segame je pastu cabut bawa anak2 pi shopping.
Si Aryan dah out of control so sebelum apaknya jadi Hulk...moh kite larikan anak2 dulu.
HEHEHHE

Ni gambar last2 frame ye kami sampai semula. HAHAHHA
Konon2 datang nak bagi moral support, sudahnya Z pi shopping.
HEHEHHE
Best gak walaupon nak balik tu sesat sebab salah lift =)

Group darling dapat no 5 ke 4 ke, Z lupa.
Oklah...hamper for suka2 je pon.

Tu...anak2 tolong apaknya buka and agih2 hamper tapi memasing malas nak bawa balik.
Depa ni sepisi main suka2 je...hamper tu utk syarat tournoment je. HEHEHE

Ni time depa dok tunggu keputusan diumumkan.

Last sesi bergambar for that day.

Di akhir perjalanan hari ni...kene paw dengan Irfan, set of dinasour. Hokaloh... dia ni kan, napelah suka benar dengan menatang tu. Very x paham.

Aryan pula paw Famous Amos...250g dia bedal. HUHUHU

#Gara2 main bowling...dah masuk 3hari my darling demam nak sakit badan. 
KIKIKI, rasakan.

Thanks for visiting =D
Ok babai.


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA