Translate

Thursday, January 30, 2014

My MUM...

****Ada gambar yang kurang menyengkan ye...sapa2 x tahan tgk tu harap maaf ****
Meh3... nak update pasal my mum pula hari ni.
My mum masih lagi menjadi penghuni setia ward 9A di hospital Selayang.
Amboi...cuti panjang kami bagi kat mak... bio dia rest sungguh.

Progress mak, hemm ...xde nampak hints2 dapat balik soon =)
Sabtu malam yang lalu, mak ada buat 2nd operate.

See, my mom...penuh port drip... ni 2-3minggu yang lepas.
Now kat leher semua tu dah xder.

Macam transfomer tau my mum. HEHEHHE

Ni port semalam... kat jari pula.
Sebelum tu, dari tangan naik ke leher pastu cabut then depa pasang kat pangkal peha pula pastu cabut, sebab bengkak kan... then sambung di jari pula =p.

Ni lah rupa after 1st operation di siku my mum... ni rupa 2-3minggu yang lalu tau...
after 2nd operation...x taulah rupa ape. HEHEHHE
Mak kata, doktor cakap ada part yang dijahit tapi rupa gayanya macam mana...x  taulah, belum dapat gambo terkini after 2nd operation.

So ... boleh kata hari2 after balik kerja... kalau sempat, kene singgah tgk mak kalau tidak...habislah, asyik kene call saja tanya bila nak mai =(
Kadang2 tu letih badan, x larat nak drive pon tapi nak bagi mak x bising2 call n x nak bagi darah tinggi mak naik maka...hadap jelah... =)
Kadang2 rasa malas tu tinggi tapi pujuk juga hati... hargai parent sementara mereka masih ada =)


Ni aku snap dalam lift...di pintu lift.
Banyak info gak ni.

Balik dari tengok mak...hemmm menghadap jem melampau. PUI!!. 
Napalah jalan raya ni asyik jem je... hemm.
Panjang kan.... nampak atas bukit nu??

Line tengah pula ada lori balak...aduyai...cer imaging, rantai pegang balak tu putus...HUHUHU penyet lah aku kek sebolah ni haaa. Hemm merbahaya sungguh... 

Tengah best2 ngejem tu... amboi, kuangjo sungguh meter ni, time2 ni lah nak remind suh pump petrol. HUH.
Semua buat nebes tau....

Perarakan CNY... merah panjang2 di atas jalan raya, HEHEHHE


This is gambo terkini yer...morning on 29/1/14


Tong-tong chaeiii
#Seminggu dua ni kenyang makan limau mendrin. HEHEHHE



Thanks for visiting =D 
Ok babai. 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA