Translate

Thursday, March 27, 2014

BIG KARI !!

Korang..................
Dah pernah makan Big Kari?? Amboi...laju eh korang, cepat je makan benda2 yang baru dalam market. Terbaiklah korang ni... Nih, hari ni baru nak cerita...pasal makan pula =D
SAYA SUKA MAKAN!!!

Hari tukan...hari tu bila?? alah, yang dah beberapa hari tulah...I ke supermarket, membeli bahan2 yang agak2 bakal digunapakai dalam hari2 yang akan datang, belilah bahan2 basah sikit, bahan2 kering sikit.  I shopping sorang je...kalau bawa anak2 ku elok2 budget seratus mau jadi 200 kot kalau depa nak shopping sekali.  Maknya pon kekadang terbabas gak dari budget yang diwartakan. HEHEHHE.


Shopping bebaru ni...mak terbeli Big Kari ni, haih...hari2 nampak iklan Aron Aziz tu makanya nak gak tekak ni merasa...apekah sedap sangat kah sampai ko main ramai pula yang suka.
Jap...jap... nak betulkan sikit pandangan tu...silap eh bukan beli sebab Aron Aziz *mak dah ada suami, buat pe nak kenen2 suami orang pula kannn* I beli ni sebabnya ada offer tuperware tau. So ape lagi...grab lah satu....

Bila dah otw balik tu kan...baru terpikir, sape nak makan eh?? HUHUHU dah ler nak dapatkan tuperware offer tu kene beli 2pack dia. Hemm...
Dah balik je..anak2 sedia menanti depan pintu. Amboi...awal pula korang balik rumah yer =p
Masuk je rumah...anak2 dah jerit2...daddy...daddy...mummy beli big kari.
Hemm dah mulalah mulut comel tu berkata dengan lemah lembut and sopan santunya...
mummy...boleh x masakkan irfan big kari...irfan laparlah... 
Aryan pon...  hujung telingan dengar another suara...
daddy pon nak gak ...


Inilah rupa Big kari tu yer... pack dalam tu besar dari size biasa...


Inilah hasil rendaman magie big kari tu...depa makan bertiga 1 mangkuk ni.
Merasmikan mangkuk baru hokey...
Rasa dia camne?? Ops!! I lom sempat makan lagi sampai laa ni...lom ada rasa nak makan magie so idokler teman nak masak heh...




Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA