Translate

Wednesday, March 12, 2014

Lagi, lagi Iman =p

Amboi... anak dara mak ni rajin sangat MENYEPAH!!!
Sangat-sangat rajin.  Abang buat homework...dia pon rajin sama ambil buku n kaler utk siapkan homework.
Tu...nampak tu, my anak dara dah start kerja dia...dia kerja senyap sunyi je... tetiba dah bersepah. Hemmm rajin sangat tu tolong nyepah... =P

Start dah minah cenonet tu...satu2 dia keluarkan buku dari paper bag tu.
Moh tengok dia buat ape lepas tu... jeng...jeng...jeng!!!

Lepas buku...sepahkan warna pula...
Haih... nampak x???kejap je tu...dalam 5 minit dia dah sepah macam tu... si aryan dah bising2 ... Iman, don't Iman, tu kaler abang tu..nanti teacher abang marah. Sian abang kene marah.. Si Iman pula...senyum jelah...mana pahamkan, so satu yang aku perati...si Aryan ni macam care sangat kat Iman.  Bila dia tengok Iman x paham dia cakap... sudahnya dia pon cakap... x per, iman main yer kaler tu, don't masuk mulut tau...racun. nanti abang kemas ye. abang tengok tv jap... main ye. gitu kata Aryan.

Kadang2 budak tu terjatuh dek tersandung kaki Aryankan... alah2...sayang Iman. sikit je lah... mana ada darah... dah2 jangan nangis ye. gitu dia memujuk...dah macam orang tua pon ade...kelakar kalau dengar dia pujuk. HEHEHHE...

Lepas sepah situ...dia sambung main handbag pula. Hemm...
Handbag tu nak buang tapi dok letak kat lantai sudahnya dia dok main menda tu pula... haih, habis melekat leather yang tercabut2 kat area tangan tu. Hemm kegatalan pula. Jenuhlah memandikan si kecil tu.  Lepas tu sambung aktivity makan pula...haih, nyepah nasi pula kekdahnya... bersabar hatilah oamk mu ni tau dak Iman.

Aktivity feveret dia...apaknya ada je, mulalah melepek kat apaknya. Bagus, senang omaknya nak buek koje... gamaknya jemu kot hari2 nampak muka omaknya je. HEHHE

Last week...new activity secara senyap sunyi....
Mengoyak tisu yer... dia sedang mengasah motor halus ler tu pastu omaknya jugak yang kene kutip tisu ni kalau tidakkkkkkkkk...haiyah, masuk dia punya mulut lor.  Hemm tisu lover gak ni.

Oklah...nak sambung buat kerja kejap =) 

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA