Translate

Wednesday, March 19, 2014

Lagi #MH370...


Subjek seni yang anak ku Irfan buat di sekolah... tang seni memang xderlah kenn sebab dia is follow omaknyer.  HAHAHA ... seni is ke-lauttttttttttt!

Irfan : Mie, Irfan ada MH370 tau mie...
I: Uik?? mende tu???
Irfan: Lah, kapal terbang yang hilang tulah...apelah mummy ni, itu pon x tau ke?? kan hari2 mummy tengok berita kan...
I : Hemm, mana MH370 tu??
Irfan : Ni... HEHHEHE cantik x??
I : Loh...nape kaler macam ni...x cantik.... Irfan lukis ke??
Irfan : teacher lukislah...kami warna je sebab tu tanda kami nak MH370 tu balik sini balik...
Aryan : Mummy...irfan kaler x cantik kan?? kaler keluar2... teacher kata sape kaler keluar2 dia x pandai.

Hemm tu baru 2 orang anak yang pandai bercakap...lom masuk Iman punya mulut tu.
Pening mak nak dengar n layan... sementara depa kecil ni...layankan jer nanti depa dah grow-up ...u gonna miss that moments =(

*** masih berharap MH370 selamat ditemui and keseluruhan mereka yang terlibat masih hidup and sihat walafiat... semoga dipermudahkan segala urusan pencarian #MH370 #PrayForMH370 never anding until we got the proof or something else.


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA