Translate

Tuesday, March 25, 2014

Rindu Kuching =,=

Saya sangat RINDUkan KUCHING and KK. 
Hemm tetiba rasa sebak giler pagi ni... on the way nak ke opis melalui MRR2 so kat area Gombak n HUlu Klang tu ken banyak bukit n hijau je suasana dia so tetiba teringat KUCHING... T_T
Bilalah agaknya dapat pi sana balik ni??

This is among of my future planning ^_^
Sape nak join?? Lai...lai... 
Nak tengok live this is probocis monkey ni.  

Meow...meow...

HUaaaaaaaaaaaa  sedih pula teringat Sarawak.
alahai...entah paper tah, kot ada sedara-mara ke, mak abah kat sana ke boleh gak ler alasan nak ke sana rindu depa but this is nothing...eh sat, ada kawan baik kat sana also bos lama DOSH pon ada yang pindah sana. Hemm ape pon saya RINDU BORNEO so much!!!

Sebelum menutup tirai...
I memang adore dengan lagu ni ...jom layan sat...
Selalu sebelum tidor di midnight kan...I mesti layan lagu ni dulu...lagu ni biasanya keluar after iklan yang diversiti2 tu yang ada urang utanlah...pokok balaklah...ikan2 lah.


Thanks for visiting =D 
Ok babai.



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA