Translate

Monday, March 3, 2014

Study katanya =)

Anak saya berusia 7tahun.
Boleh gelakkan dia.
HEHEHHE... the best is, lukisan dia better then me.
Ok...korang rasa tu rupa ape??
Ok... itu kereta. Comel??
Rasa nak gelak sampai pengsan?? Silakan. HEHEHHE
Aku puas gelak dah... tapi Irfan selamber je muka dia.
Oklahkan...actually dia berusaha gak dari suh aku yang lukis =)
Should proud for him =p

Ok... tuan punya lukisan...

KAHKAHKAH... korang rasa itu ape??
aku tengok dah rupa alien pon ado.Alahai... nasib kolah Irfan oit, dapat bakat seni dari darah omak mu memang x ke mana lah...omak mu memang xder bakat art ni.
Kesian my Irfan... suppose ko ikut daddy, he love art.

Ni sekolah ugama pula.
Hemm kepoci mamat ni cakap dia dapat A.
Cer tengok tulisan jawi dia...hem udah rupa cacing kene panggang pon ado. 
EHEHHE...ok, ni memang follow bakat omaknyer, tulisan jawi almost same =)

Copy paste???

Time mak nk lepas lelah pon sebuk ajak selfie...layan!!

Last...tunjuk muka bulat. Ahaks!!

Baring sambil tengok foto ini (^_^)
Dah 11 tahun gambo ni diambil..HEHEHE bilala dapat slim semula macam ni??
Hem =(

Ok...cer tgk, ikut muka mak ke muka apaknya ker???


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA