Translate

Monday, May 12, 2014

Kenduri-kendara kite!!

Yeah!! finally kami dapat berlima during this kenduri. Alhamdulillah...rezeki Allah nak bagi masa untuk kami bersama meraikan pengantin baru sekali gus memenuhi undangan dari pihak tuan rumah =D
Venue: Kg Jenderam

Eloklah tu, dedua berkepit dengan apknya =p
Mak punya handbag tinggal sorang tu pon dah pandai bawa diri =)

Cak!! Budak Iman berbaju kurung... Ibu bagi ^_^
Baju kurung ke-2 untuk budak ni.

Aceheh...

Mummy and daddy in the house (^_~)

My sister in law in orange, beside her is my mother in law with mak tua, wear scraf also Achik Emah (elder sister to my father in law)
Kali ni kami sampai seawal 11.15 so sempatlah mak ayah bersembang panjang sebab jarang2 jumpakan then tengok mak tua nampak dah uzur sangat.
Mak Tua siap bagi resepi rendang lagi...hamboi meriah hokey.
Rendang mak tua memang the best terbaikk, memang idaman kami sefamily...tertibanya kalau dia masak rendang memang lelah memanti rendang masak tapi hasilnya memang terbaik!!
*tetiba teringat rendang arwah mak mertua alang =( i'm gonna miss her rendang taste also.

Ni handbag mak...ngadap hp daddy...hp dia kita kasi tinggal kekonon bio dia bergaul dengan kezen sudahnya dia pi ajak kezen layan game kat HP.
Yang duduk kat kerusi tu is my nephew...dia ni nampak je macam tu tapi alhamdulillah scorer hokey...tiap tahun asyik dia je termpat pertama kalau exam.  dia jenis fokus dalam kelas so kalau esok nak exam...malam ni memang dia x study..hope irfan also will follow him to success. Amin!!

Ish...apelah my anak dara buat dengan atoknya tuuu...

Uik...atok nak kiss dia larik. HAHHAHA
Cian kat atok.

Iman with her kezen.

Yang berdua ni dah buat macam kat rumah sendiri pula, hemm.

Both of my bujang =p

Yapadah...payah sangat nak bergambar dengan budak sorang ni.

Ok..ni ada senyummm.

Ish..dah tengok lain pula.

Dan gambar berikutnya adalah gambar sengal antara makcik dengan anak buahnya...
MUahaha...lama gila x jumpa budak Nana ni, alhamdulillah dapat jumpa gak bila dia balik cuti sem, nak harap makjang dia ke Bintulu nuu, memang lambat lagilah jawapnya.

I'm so excited hokey.

My Kak Lang, sister ke-3 in sang suami family.

Gelak x sudah...padahal xde pon cerita lawak...Hemm
Something wrong ke korang ni ha??? ^_^

Iklan gigi...ops, besau naw may sengih. Hemm.

Nudak nana ni memang suka senyum, yang pakai spek tu kakak dia yang pakai tudung hitam belakang tu adik dia...

Last...xde lagi dah, sat lagi korang weng pula tengok muka kami asyik tersengih sana sini. 
HEHEHHE...love u Nana.

Gambar pengantin xde yer sebab kami balik sebelum pengantin bersanding =p
Balik tu sang suami ngadu...Yang, abang ngantuklah.
Kalau ngantuk.. jom parking tepi jalan and zzz, ayang mana tau drive manual. 
*Maaf, saya x tau drive manual car *_*

Balik tu singgah rumah andak sebab kami nak tumpang tidor, memasing mengantuk tahap gaban. HEHEHHE
Bila sampai rumah andak, of coz anak2 campur mak pak kejarkan ice cream malaysia, my sister jual ice cream tu so ngadap ice cream pula lepas bangun tidor... sedap hoo, i like ice cream asam boy.

Iyo, iyo oo je anak dara ku ni tai makan ice cream. 

Heading to balik kg pula send my parent in law.

Overall memang terbaiklah bila dapat gathering macam ni. Moga2 in future sang suami saya ada masa untuk event family macam ni...i like =p


Thanks for visiting =D
 Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA