Translate

Tuesday, May 27, 2014

makan malam yang heaven!!

Assalamualaikum...

Nak cerita suatu malam yang lalu...
Acewah!!, bila punya malam pon dah x hingat dah heh.
Hondak dijadikan cerita... sang suami balik rumah dalam keadaan terkejut, opocot!! tetiba dengar bunyi orang buka pintu rumah je... alahai, baju lom siap berkemas, masak lom lagi, tapi kami dah kenyang makan makan light2 je =p. 

Dan bila nampak muncung sang suami tu macam panjang semacam je makanya...kite pon lelaju je capai2 mana yang patut pastu terus bungkus dan terus letak beg depan pintu rumah, KIKIKI tahkut pula tengok sang suami muncung sat lagi meletop... spoil the mood nak balik kg =D.

Selfie sat... new shawl ni =p

Otw balik tu sang suami pon berbiacara, abang laparlah...kite singgah makan dulu nak tak??
Owh! pucuk dicita ulam mendatang rasanya...
Terus laju menjawap Boleh..boleh...nak makan kat mana ni??
Kita singgahlah mana2 kedai or restaurant yang jumpa nanti...
Ok, ayang ikut je =)

Dipendekkan cerita..kami singgah di sini...
Alhamdulillah pilihan yang tepat dan sedap pastu murah!!!.

Lepas order bagai x tau nak buat ape so selfie lagik >,<

Ya ampon...anak sape ni??
 Adeh..boleh dia dengan rasa selamber jerk pi baring atas meja makan due to waiting dinner coming.
Hokaloh!!bagus sungguhlah.

Sopan... bagus sebab mak dah pesan...buat perangai hp mak ambil balik =p

Daddy and lovely daughter...
Apaknya bizi jawap voice message kat wechat, si anak kebil2 pandang...ape sajalah daddy buat ni??

Not bad enviroment dia...best, damai.

Menu dinner kami.
1-udang goreng tepung
2-sotong sambal
3-sotong masak kicap
4-sup sayur
5-bihun sup for Irfan.
Nasi putih 3 pinggan.
6-Air =>milo ais, milo ais tabur, limau suam, tembikai laici, air suam.

Let's eat.
Rasa masakkan... sedap, service pon ok..x lama sangatlah nak tunggu.
Makanan fresh juga.

Semua is habis yer siap berbaki lauknya so kite share dengan kucing pula..
Bila makan kat luar ni perasan gak..meja kami suka sangat kucing lepak, macam tau2 je ada makan free =)

Hamboi anak dara ni...mulut tu suka sangat buat mulut tau..muncunglah, mulut hiruplah...mulut leperlah...jelir lidah lah.. hemm (^_~)

Feeling comel. HEHEHEHE.

Alhamdulillah...rezeki makan kat luar, suka hati ni sebab si aryan x buat perangai so next time ada harapan nak makan kat luar lagi. KIKIKI ^_^

Total makan seperti di atas adalah RM39.00 sahaja. 
Murah gila babas rasanya. KIKIKI. 

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA