Translate

Thursday, May 22, 2014

Thank you UMI QI a.k.a JULIA =)

yes...yes!... saya menang.
Ahaks!! nak gak interframe cakap memang tu. HEHEHE
Inilah kisah saya bila free tu memang agak rajin gaklah join contest yang blogger buat (kalau saya tahulah) so that day kan .. Umi Qi buat contest untuk wish her birthday so i pon saja nak wish xde pon rasa nak join contest yerlah kan follower dia ramai gila so sekadar wish jelah yer...
Tetiba Umi Qi a.k.a Julia komen kat entry saya minta details...ahaks... dan saya pon cikidaut kat SINI betul ke aku in listed ni. HAHAHA foyos sungguh padahal soheh2 owner dah minta detailskan...

Julia... alhamdulillah dah selamat sampai kat tangan ku pada hari isnin yang lalu yer...hari ni baru sempat nak buat entry...I not in good condition a few days ni =)
Thanks Umi Qi a.ka. Julia.
Hadoi...jari ni asyik nak taip Umi Qi je hemm, masih membiasakan diri nak panggil Julia =)
Tada....

Nampak tak????
Siap ada smile di situ...
Jeles x???

Tadaaaaaaaaaaaaa....
Julia kata nak bagi FM je tetiba ada nota kecil lah di situ.
Terbaik!!!!
Sayang wei nak pakai so i keep in my special port as my collection.

Notes book in black and white... i love it <3 p="">

Tada!!! dah merasmikan di peti ice pon ye Umi Qi a.k.a Julia =D

Thanks a lot for the sweet gift.
Next time kalau ada contest tu...my tag saya yer. HAHAHHA

Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA