Translate

Thursday, July 17, 2014

Muhammad Raziq Iman vs Nur Iman Razila

Assalamualaikum! 
Hari ni nak update pasal kerenah anak2 pula.
Kat rumah ni ada 2 orang Raziq and sorang Razila so bila yang domain is Raziq so Razila pon akan2 bertukar menjadi Raziq juga kot. Huhuhu
Cuba tengok gambar ni...
Dengan selamber dia ambil and pakai songkok si abang.

Inilah antara sebab my bujang suka panggil si Iman ni Raziq Iman instead Iman Razila.
So Iman pon sekarang sangatlah melasaknya, ya ampon macam boboilah pula. Melasak sekali membuli si abang. Hohohoho sampai abang yang nangis...yerlah dah marah2 si iman tapi masih buat gak, nak leouk di adik x sampai hati so si abang yang makan hati...

Sabarlah yer nak oit... adik awak belajar membuli dari korang2 gak...
Korang yang suka bergumpal so iman pon dah terror gumpal dengan si abang, pastu si abang complain... kenapalah perangai Iman ni macam budak lelaki??
Sebab contoh yang Iman nampak ... koranglah!! 
Hehehe
Iman ikut mummy tang makeup...tapi dia pakai pen buat makeup kat muka. Hemmm

Comel ke hensem??
Aryan kata Iman hensemlah....=,=

Budak ni pon kalau bawa gi jalan...ada gak yang ingat she is boboi =)
Ada muka boboi ke???

Thanks for visiting =D 
Ok babai.





 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA