Translate

Friday, July 18, 2014

Rajinnye...

Assalamualaikum...

Hemm anak daddy ni memang rajin tak bertompek.

Boleh??...Ni dah baring2 kat toto sambil tengok tv ni dah siap padam lampu segala...standby nak pejam mata je tuptup...boleh dia cakap... Eh!! Aryan ada homework belum siaplah, nak kene buat, esok kene submit.

Dey!! geram pula rasa hati mak ni, mak dah feeling nak tidor awal sudahnya kene on light semula semata nak tunggu dia siapkan homework, hendak best lagi...Iman selagi rumah x gelap-gelita, memang payahlah nak tidorkan so dengan dia sekali conteng buku sekolah si abang.

Sebab lambat sangat mewarna so mak tolong sekali warnakan sikit2 mana yang boleh tu pon siap complaint tu...Mummy tolong kaler homework aryan sikit je...mana aci, aryan kene kaler banyak tau, penat!
Hekeleh! mamat ni nak kene sekeh ke haper nak suh mak yang buat semua...memang taklah kan...mak ko ni sanggup biokan ko send homework kosong dari nak serah diri mak tolong buatkan homework kamu...bio kamu x pandai sebab x buat homework daripada teacher kamu ingat kamu pandai sebab homework done!

Prinsip mak tetap sama, dari abang Irfan sampai abang aryan...
HOMEWORK BUAT SENDIRI!
*kesian dapat mak hati kering macam aku ni kan..kan...*


Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA