Translate

Monday, July 7, 2014

Selamat Pengantin Baru - Inai merah di jari =D

Assalamualikum semua...

Ehem..ehem... *feeling pengantin baru*

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT MR & MRS RAZI !

Gitu... baru best dan meriah yer...Ramadhan2 ni kite menambah kerja di siang hari...kerja yang tak memenatkan tapi mendatang feeling yang terbaik!.
Jom layan!!
Activity selepas bangun tidor =)
Tunjuk kaki dulu...

Yeah!! since adik ku balik bawa inai so sahur tadi si aryan dah tunjuk2 kat aku dia pakai inai, aku pon dari tak heran terus rasa nak pakai gak... memula feeling nak pakai kat kuku je...unplan nak pakai full.
so ..yuk pakai full.

Tu pasal semalam feeling sangatlah like pengantin baru ye, Inai merah dijari. Hahahha
Yang bestnya, my niece pon rajin melayan makcik dia yang hot ni...depa tolong pasangkan inai.
Kat IG aku dah all out kan pasal inai ni.... hehehe so ni update kawan2 kat blog pula.

 Ingatkan, plan asalnya siap2 kering inai nak terus balik... irfan pula pujuk2 ajak berbuka sekali lagi rumah nenek di kg....dia tak tau mak dia ni malas nak drive malam...pastu kekonon call daddy nak tanya boleh tak berbuka di kg lagi..lepas berbuka baru balik sini, aleh2...Mr.Suami cakap... 
Abang otw balik kg ni dari Teluk Intan...siap2 kemas barang, kite berbuka rumah mak abang.  Kereta ayang Abang Din tolong hantar balik rumah.
Ya padah!! memang awesome sangatlah kan...
Inai merah kat jari, pi pula rumah mertu so dah macam majlis bertandang rumah mertua yer ^_^.

Masa beli juadah berbuka di bazar pon orang pandang2 inai kat jari. Hahahha, ingat aku baru nikah bulan Ramadhan gamaknya kot... padahal dah beranak 3orang pon =p

Sampai rumah mertua...sedang elok mak mertua menyambut depan pintu....mertua pon cakap...
Alahai...merah inai kat jari zie, *sambil belek2 tangan and jari menantu*
Baru nikah dengan Razi mak...semalam. HAHAHHA *ayat bengong si menantu*
*Senyum simpul mak mertua ku dengar =D*

Hasil selepas main sabun and cuci pinggan rumah mertua so dah tak merah sangat pon berbanding sebelumnya =)

I have love kat both tapak tangan (^_~)

Camne tak feeling pengantin baru...dah merah inai kat jari tu...
#Takde kene mengena anniversary ke ape ye... my anniversary is on Dec karang, bulan ni yang special pon birthday Aryan on tomorrow 08072014 so celebrate after raya...#

Last... SELAMAT PENGANTIN BARU ye Puan Suzy (^_~)
Kikiki...

Dah korang, pi sambung buat kerja =)
Aku nak skodeng blog korang pula...lama x buat visit ni =p


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA