Translate

Tuesday, July 15, 2014

Sepetang mengembara di Kuala Kumpur...

Assalamualaikum!
Mengembara katanya...jom layan sat!
Ni sambungan entry semalam ye pasal shopping raya =)
Teka kat mana??
Yes!! pandailah korang ni... it's SOGO.

Tak berapa orang sebab kami shopping time korang kerja so x bersesak2... 

Gediks sat!!

Teman si kawan kamcheng ni pi cari baju raya Mr.Suami dia...
Syiok wei shopping dengan orang yang sekepala ni...bolehlah puas menjamu mata sebab x terkocoh2 shopping kan... bertenang je gayanyer...

Cantik gak kat sini...tapi xder warna yang sesuai untuk Iman =)
I'm looking for Iman baju kurung...

Tepek sekeping lagi gambar gediks 2orang budak nama Suzy (^_~)

Looking for Iman tudung gak..tapi x jumpa pon...
We are in Jalan TAR pula =)

Yer Dik!! nak ke kain pelekat tu?? Satu seringgit. Haahha.

Owh! time ni lom beli monopod lagi so gambar alah2 macam ni jer... Hehehhe
*Inai ku masih merah lagi!*

Owh! coconut shake, tapi x beli pon sebab kami jumpa gerai ni jam 5pm...gila haper nak beli buat berbuka...kene wait for 2.5hrs lagi...cair wei...
Telan liur...kempunan =)

Back to SOGO semula...
For Iftar, tapi main purpose...to get some air-cond.
Haahha...hangat tu.

Gonna miss Sarawak (KUCHING)

\Rezeki for Iftar... kawan order nasi ayam.

My Iftar...

Ikan bakar Portugis set....RM11.50 , ikan pari and sotong yer.
Air, siram limau...

Heading to balik rumah...udah malam =p

Suasana kota kuala lumpur.

pestime turun kat sini...menjakun hokey.
Biasa aku pi sogo kalau naik public transport, aku pi turun KL pastu exchange naik STAR LRT sampai belakang SOGO tapi kawan ku ajar ni,..lagi senang cuma kene jalan sikitlah kan...

Posing sat...

Misi shopping member : TERCAPAI.
Misi aku: STILL PENDING, looking for other time come back and shopping semula...hope so can go sekali dengan apaknya....AMin!


Thanks for visiting =D
Ok babai.




 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA