Translate

Thursday, September 18, 2014

Cuti-Cuti Malaysia 2014 #Terengganu

Assalamualaikum! 

Hi...sorry uols, blog sepi tak terupdate dah a few days.
Ahaks!! macamlah rajin sangat kan hapdet blog ni =p .....

Nampak tak?? Nampak tak??
Haaaa...kelasss gitu, tunjuk segala macam toknenek udah grupa nak lari dari rumah koo.

Certeka...certeka...

Lena anak dara mak lelap yer ^_^

Sampai sudah...

#170914 - JERTEH.
Bertolak from Gombak sekitar jam 9.30 pm (16/09/14).
Convoy 2 biji kereta so my car ada ayah, my sis car ada mak =)
Pitstop pertama - R&R Temerloh.
KL-TEMERLOH (my pakwe drive)
TEMERLOH-BUKIT MAS (aku pula drive)
Kami exit Tol Jabor tau! so skip Kuala Terengganu semua tu, kiranya x delah lalu laluan pantai tu kan...so jimat masa kat situ.
Toll Bentong-Jabor RM21.00
And alhamdulillah by 4.30 am kami selamat sampai kat Kg Lubok Kawah. Jertih after berhenti 3x termasuk di R&R Temerloh tu.

Sampai2 tu pula tuan rumah hidangkan SATA... amboi sedap sangat hokey, dalam mata nak lelap dengan kepala tingtong dek gara2 x cukup tidor tapi TATAP juga menghadap SATA tu =)
Sedapnya!! terasa2 tau...esok2 aku belanja gambar sata tu ye. 
Sabar... tunggu next entry ye =D



Thanks for visiting =D 
Ok babai.




Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA