Translate

Thursday, October 9, 2014

Condol Bakar Kite...

Assalamualaikum!

Saja nak tunjuk kat korang ambe layan cendol bakat yang kat bukit rotan tu... Hehehe.
Otw balik rumah tu singgah kejap... mencari pandu lalu, ingatkan tutup sekali dah Q, baru perasan...depa dah ubah haluan masuk pandulalu, yapadah...sabar jelah. Makanya penat ambe parking kereta je tapi syiok gak sebab dapat beli Karipap Gergasi / Giant Karipap.

Alah...sorry kawan2 gambar cendol dah cair pula nak tunjuk...yang fresh punya x sompek snap dah masuk mulut...beli 2 cup...TAMAK!!
This is 2nd cup tu yang layan kat rumah. Hihihi

This is the Giant Karipap... Harga RM3.50 sekeping.
Phew!! sib baik beli seketul je...besar bagak... tengok my palm pon x nampak dek kebesaran karipap tu =) 

Isi dalam karipap tadi...

Ingat tutup pandulalu...sekali dia buat laluan lain da...hampeh, panas i nak pi beli ceondol BAKAR!
Ape pon...sedap!!!


Thanks for visiting =D
 Ok babai.



Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA