Translate

Monday, December 8, 2014

Konsert Aryan - 4Y.

Assalamualaikum!
Hi korang...hari ni nak cerita pasal Aryan pula.
Cerita yang dah lelama...HAHAHA cerita sebelum cuti sekolah.
Kisah pasal consert sekolah dialah...
Dia kan 4y so ada pertunjukkan juga... mamat ni masuk dalam modern dancing.
Last year 3y so xmasuk dalam dancing segala sebab cikgu takut dia nangis atas stage. HEHEHE
 
Ni group aryan ready nak dancing ye.

Kalau perasan...dia kat dinding belakang line kedua . HEHEHE 

Nampak tak?? Anak ku rambut pacak hokey.
Daddy nya cakap...Aryan nak buat rambut pacak time dancing nanti...
HIHIHI, dia memang pelik sikit..kalau Irfan dulu langsung x terpacak pon. HAHAHA
(Lain anak, lain ragamnya)

Hah, budak hensom tu terselindung pula...

Ni pon sama =(

Catch you Aryan!! ni jelah yang dapat pon...meragam nak tengok show yang lain,
apaknya dah ajak balik sebab dia nak terus heading ke Terengganu lepas hantar kami balik rumah.
Sib baik lah boleh lari kejap tengok persembahan anak kesayangan dia kalau x...jenuhlah nak pujuk budak tu karang.

Main pecah belon =)


Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA