Translate

Monday, December 29, 2014

Roti Nan Cheese...1st time makan!

Assalamualaikum!
Hi korang , hari ni nak inform kat korang semua yang aku...dah merasa roti nan cheese hokey...ni semua gara2 Si Anne bersama roti nan cheese [Baca Sini] 
Hai..rasa2nya 2-3 kali gak terbaca entry dia pasal roti nan cheese sampai menimbulkan rasa, aku nak rasa gak. HIHIHI so gigihlah ku pujuk2 sang teruna, ngajak teman sang dara ni pi makan roti nan cheese.  Terasa2 kat tekak ni dah macam ko ngidam ngandung sulong tu gayanya.

One day tu, kemain tekak ni nak gak makan roti nan cheese, ajaklah sang teruna pi makan ..konon2 ajak date malam tulah sekali sang teruna tu demam pula so bantai dia membuta x sedo diri.
Alahai, dalam hati ni terasa sayunya xde orang nak teman makan roti nan cheese ni then sang teruna bangun ke toilet jam 3am, aku pula tersedar konon2 perasan sang teruna nak ajak pi makan roti nan cheese aleh2 sang teruna masuk bilik sambung tidor. Ampon... sedih pon ado.

Nak dijadikan cerita, lepas 2-3 malam dari malam kejadian kat atas tu, sang teruna pon ngajak sang dara pi makan roti nan cheese...hamboi, kemain laju aku bersiap...zass dah siap. HAHAHA semangat hokey nak makan roti nan cheese. 

Kedai makan pertama kami pi jalan kaki je sekali dia cakap roti nan cheese xde jual, then terus pi ambil kereta kat parking menuju ke kedai yang ke-2, memula tanya, mamat tu cakap ada...owh, aku punya excited siap cakap dengan hubby, cepat2 parking kereta...sini ada roti nan cheese, excited hokey...sekali datang adik sorang yang tukang masak tu cakap...kak sini roti nan cheese xder lah kak, tosei pon xder kalau roti canai, roti bomb ada. (punah harapan ... rasa nak nangis dengar).

Meneruskan perjalanan mencari roti nan cheese, singgah kedai mamak yang ke-3.
Kali ni singgah malas nak berharap dah, sentap dengar kalau xder roti nan cheese tu. HEHEHE
Sampai2 terus tanya counter, x tanya pelayan dah...sakit hati punya pasal.
Boss...roti nan cheese ada jual ka??
Ada, berapa mau bungkus??
Wah!! rasa nak lompat bintang terus cakap kat hubby, parking kereta sini ada jual roti nan cheese =)

Ni rupa roti nan cheese kat kesai mamak ni.
Gebu hokey... rasanya 3/4 roti semua aku yang makan. HAHAHA bukan sebab lapar tapi sebab nak menikmati rasa gebu roti nan tu sendiri. Betul kata Anne, x tau nak gambarkan rasa sedap roti ni macam mana...ape pon TQ Anne memperkenalkan saya dengan roti nan cheese.

Eh! korang biasa makan eh?? sorrylah, aku baru pestime makan ni tu yang over excited.
HEHEHE, eleh...my hubby pon x pernah makan. KAHAKHAKH so fair ler kan.

Besar mulut ko dik, tu pasal potpet2 x renti...

Little angel =p

Untunglah ko dik, abang2 xder kalau x..hem berkongsi le korang.

So sweet
Owh!! indahnya syurga cinta dunia.
Ni kalau abang Aryan nampak, mau perang dunia. HEHEHE
Thank to my darling, melayan tekak ni sampai dapat. HEHEHE now terasa2 nak makan roti nan cheese lagi tapi takut sebab cheesekan. HAHAHHA


Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA