Translate

Thursday, June 25, 2015

A day before Puasa

Assalamualaikum! 


Nampak???
Betapa gigih mak pi tgk wayang sorang2 sebab anak2 dengan apaknya dah pi tgk ahad a weeks before.  Sepatutnya omaknya membawa the kiddos pi layan Jurassic World ni aleh2 last minutes pula big boss suh replace dia attend course.  Yapadah...sabtu ahad pula tu course dia..8am-5.30pm , sabar je lah mak hincik menerima arahan dengan redha. HAHAHA

So kite pun mulalah main wayang dengan apaknya, pandang2 jeling2 KIKIKI lepas tu pujuk2 minta tolong temankan kiddos pi tgk wayang. Muahaha... kejam x kejam memang kene kejam ler kan sebab dah berjanjian dengan the kiddos nak layan JW tu sebelum naik sekolah so, apaknya pon demand le ken... upah sebab kene bawa the kiddos... 2 set couple seats. ayoyo...xperlah mahal sikit utk keselesaan depa ber4. MUahaha.

Balik tu tanya...Irfan duduk dengan sape??
Irfan duduk sorang so aryan, iman share duduk dengan daddy...
Best mie, duduk sorang2 xde orang kacau...aryan pon x kacau. HIHHI.
*komen bujang sulong*

Yang filem SPY tu pula pi tgk sebab ada pakwe kite belakon.
Cerita ok je, funny gak pasal SPY berbadan gempal sebab biasa pompuan cantik n seksi kannn jadi spy ni sudah tukar lor. HEHEHE BUTTTTTTTTTTT aku memang x gemar sangat sebab may pakwe botak tu asyik memaki FUCK je...ku rasa nak muntah dengar. MENCIK!!!!!!!!!!!!!11

 Image result for spy film 2015
Ni ha abam sado I.
BENCIK AWAK DALAM FILEM NI....


OK korang...selamat berpuasa ye.
Dah masuk hari ke-8 kite berpuasa, alhamdulillah..my kiddos masih berpuasa accept my angle sorang tu le ken...


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA