Translate

Thursday, July 16, 2015

Cerita Ramadhan by Aryan!!

Assalamualaikum! 

Bila anak2 star belajar puasa..mak punya oever excited x tau nak cakaplah.
Ni cerita Aryan, 5y belajar puasa full day...
U are super great kid lah Aryan.

Day 1 punya cerita... 

 Ni kat sekolah..day 1 gak...
Bulan puasa ni teacher akan asingkan budak2 yang puasa dalam satu kelas lain...sebab budak2 lain akan makan dalam kelas so yang puasa ada activity during kawan2 lain makan.
HEHEHE


 Day-2, mihmihmih...


Ni pula dah tengah2 bulan puasa...

Ada lagi tapi dah terpadam pula. HAHAHA so bestkan anak2 kecil dah start puasa tapi aku paling x boleh blah..kalau hari x sekolah tu..alahai, rasa naik hantu gak kot..dia ponya merempan nak makan tu...dah tinggal 2-3 minit nak azan time tulah nak jilat airlah nak makanlah. hangin je kadang2 tu.
Tapi yerlah...budak2 kan sabar jelah tgk rupa anak gitu. HEHEHE


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA