Translate

Thursday, July 23, 2015

Lelaki Semut a.k.a Ant-Man...

Assalamualaikum! 
Selamat hari raya korang...maaf zahir batin ye...
Kita kosong-kosong ^_^

Nampak???
Saya dah tgk Ant-Man.

HEHEHE korang kerja aku sibuk kan diri pi layan wayang.
Sinopsis filem...
Oklah cerita pasal suit yang boleh besarkan orang kecilkan orang...uji kaji nak buat suit cuma aku rasakan maybe 20% after this akan ada sinambungan pasal filem ni sebab time ending tu prof tu macam berpikir to enter the atom world pula to find out he beloved wife yang missing dalam dunia atom.

Cerita dia best juga ler cuma aku dok berpikir camne nak angkot the battalion pi tgk cerita ni sebab budak2 slightly akan bosan terutama si Aryan and Iman, irfan oklah sebab dia memang dok ngajak pi tgk Ant-Man ni.... hmm camne nak buat ni...
Kene pikir solution =)

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA