Translate

Monday, August 10, 2015

Aryan turn to 5y.

Assalamualaikum! 

Back to ramadhan time ye kawan2 semua.
Ni birthday Aryan on 8th July.
Close for celebrations.
Only our family je tu pon sebab itu budak kalu xde bagi kek to potong2 memang le dia don potpet2 zikir mana kek birthday.

Tang kek ni apaknya yang roger kata nak beli, omaknya pesan beli yang paling kecil as we can..bukan x mampu ke haper cuma nak elakkan pembaziran gitu... manusia dalam rumah tu bukan jenis hantu kek so makan kek tu so..so.. je so kalau depa nak makan pon time potong tu jelah lepas tu bila dah stop memang jadi tukun ler dalam peti es tu =)
 X seni betul apaknya pilih kek =P

 Semangat tau budak ni potong kek...

Melting ai tgk dia senyum. Muahaha

Oklah, happy belated birthday aryan...
sebab celebrate pon during ramdhan that day so idokler teman rajin nak post entry ni bulan ramadhan...teman kalau tgk makan je lapo...asal tgk je lapo tu yang dok peram jadi pekasam entry ni.
HIKHIKHIK



Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA