Translate

Thursday, August 27, 2015

Wedding di hari raya...

Assalamualaikum! 
Eh..posing sat, anak beranak ni =)

 Sama tak?? Sama tak??

 Ni kami nak pi beraya..dapat serumah je pon. HEHEHE


Yeah!! jemputan kahwin di bulan shawal.
HEHEHE leks arrr ai dulu pon kahwin bulan shawal jugak...8hb shawal you ^_~
Sesat birat hokey ke sini..kami xder kad tapat alamat je so menjajau cari pakai waze...2-3x pusing tempat yang sama..memang nampak dah tapi nama jalan lain...x sama dalam waze so end-up call adik pengantin tanya locatio. HEHEHE sib baik kami parking tu rumah/majlis yang betul so sampai2 je terus ngap.

Lapo tu... 
Sampai dah hujung2 majlis, lauk pon dah banyak habis so dapat le merasa nasi minyak gak kan..

Bubuh kacang yang supar sedapppp. 

 Dapat tangkap pengantin.
HAHAHA
Ai kerahkan pengantin jangan buka baju pengantin selagi ai x sampai kat majlis dia...nampak!!! hahaha kuasa veto sangatttttttttttt.

Actually ni kawan kat opis lama ai di Sg Buloh.
Dia department lain tapi selalu le dia teman ai balik rumah ken...rumah kami setaman je...
so now udah pindah dia ke Seremban nuu.

Ni pon ramai kawan2 lama di Sg Buloh dulu.

Selamat Pengantin Baru kak Lina, semoga berbahagia till jannah.
Gonna miss u kak lina,
Nanti jumpa during trips single kite ye...
Ko jangan cakap ko pregnant kak..memang saja le tuh sayang nak tinggal bantal pelok. >,<
HIHIHI




Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA