Translate

Tuesday, November 24, 2015

Fuel Happy by PETRON.

Assalamualaikum!

Hello kawan2 semua.  Harap semua sihat ni...
Hari ni nak share pasal Petron haaaa...ada buat BEST TREATS  untuk alhi2 kad Petron.
Promosi ni bermula pada 16 nov'15 - 31 jan'16 (baru mula je kannn) so boleh grab lah ye.
Korang isi RM50 in one resit so entitle dapat envlope kecil macam kat atas tu...ada sticker and voucher memacam as above sample.  Yang kat atas tu, ape yang ahkak dapat ye.
Kalau belum jadi member, korang isi je borang...FREE as member tau.

Kelebihan yang ahkak nampak is bab point tu boleh tukar ke petrol le kan...mana tau top2 1 day terkurang cash ke so boleh gak tukar point ke pada petrol, jimat di situ tau.

Ok, nanti kite share lagi ye...


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA