Translate

Friday, November 20, 2015

SPECTRE 007.

Assalamualaikum!


Nampak tak?? Gigih kan nak tengok gak filem ni.
Review ai:
BEST!!! tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak sangat scene romen2 gitu, agak keterlaluan kot kalau bawa anak2 menonton filem ini...

Awal2 cerita dipertontonkan dengan watak2 skull of mask macam ni...scary pon ado kagum pon iya gak sebab dia orang siap buat perarakan custome skull of mask ni...tetiba terpikir, kalau kat Malaysia buat macam ni agak2 jadi camne eh??? ^_^
Image result for spectre 007 mask
Skull of mask... time ni sape jahat sape baik pon x nampak langsung...jenuh berteka teki.
Scene letupkan bangunan tu memang awesome...but scene helicopter tu macam x logik pon ada.

Pastu banyaklah yang best dilihat dalam filem ni cuma gadbet xlah hebat macam dulu2 tu... so so je.
Image result for spectre 007 cast vs Image result for spectre 007 cast
Suka scene dua biji kereta ni berlumpa tepi longkang. HIHIHI.
Hebat sangat rasanya kereta ni siap ada FIRE lagi tu...

And dalam ni kata M dah mati eh??? ai pon x perasan filem sebelum ni M mati ke??
So ada M makanya wujud pula Q then C, siapakah mereka2 ni...sila tonton ^_^

overall ok.. cuma x berapa paham tang SPECTRE tu je...

Selamat menontong korang.
Lepas ni plan nak tengok "Good Dinasour" Feewit.

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA