Translate

Tuesday, July 26, 2016

Risau hati si ibu...

Assalamualaikum!

Ni kisah yang membawa kerunsingan dalam hati seorang mammi.
Mencari tadika untuk meninggalkan si anak dara sendirian di sekolah... Alone tau sebab si abang in next year dah standard 1 so of course kene pi sekolah lain bukan sekolah tadika...

Di bawah adalah antara yang saya dah rikki2 lokasi dan sebahagiannya saya dah dapatkan details kos perbelanjaan sepanjang tahun.


Image result for q-dees

Image result for smart reader
Image result for a star kids alam damai
Image result for pusat asuhan tunas islam
Image result for brainy bunch
Image result for tadika al fath cheras utama
Image result for little caliph
Image result for genius aulad

Also Ana Genius Tadika.
Kebanyakkan logo di atas adalah berada di luar lokasi perumahan saya so how???
stress betullah nak cari yang dekat dengan rumah dan of coz kalau dapat yang terbaiklah kan...

Hajat di hati mencari yang sekolah tu colorful and banyak yang attract my little girl ke sekolah and of coz mencari yang selamat... my little girl rasa selamat sebab tahun ni dia berasa selamat sebab dia tahu si abang ada berada di sekolah yang sama walaupon kelas yang berbeza,

Susah betul hati ni nak buat keputusan utk si anak kesayangan... semoga Allah permudahkan urusan kami dalam mencari yang terbaik di dalam kalangan yang memang dah terbaik (,")

Yang duduk Alam Damai Cheras..biasa anak2 korang tadika kat mana eh??? Cuba share sikit..nak bagi ilham pada mereka yang mencarik...I mencari juga...different location ^_^


Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA