Translate

Thursday, November 3, 2016

Pembantu penyelia ...

Assalamualaikum! 

Hai korang, hari ni terajin nak story-mory pasal diri sendiri pula... biasa buat review filem je kan...sebab tak berkesempatan nak tulis panjang2 kat sini ^_^

2-3 hari lepas, berkesempatan menyambung packing bebarang kat rumah tu...
Terasa banyak pula barang2 yang nak masuk kotak...x suka betullah,
So pelan2 kite kemas k.

Baju2 semua dah 85% siap masuk kotak, masih bersaki-baki untuk dikemas.
Move ke handbeg...
tau kan, I ni memang suka beli handbeg.
Almost every year I akan clearkan handbeg2 yang xdigunakan sama ada jual balik online atau pakat2 sedekah pada mak and siblings yang lain.

 Sebahagian dah masuk kotak...lupa nak snap semuanyer. HEHEHE ni je sempat snap sebelum masuk kotak yang ke-2.

 Anak dara tengah pilih2 mana yang dia berkenan nak buat beg sekolah.
HUHUHU...handbeg mak ko nak buat beg sekolah nak!
Inilah penyelia baru saya di rumah.

 Beg belakang dia tu...dia dah cop nak buat beg sekolah. HEHEHE
Beg pink tu dia berkenan tapi kecil ... xmuat masuk buku sekolah katanya.

 Inilah hasil kemas a few hours bahagian handbeg sahaja...
ada 3-4 biji lagi hendbeg belum masuk kotak sebab main tukar2 pakai sekarang ni.

then menyambung ke kasut pula.
Dalam diam x diam...banyak juga kasut pakhincik ni rupanyer...
sebelum snap gambar kasut dia ni...
3pasang dah masuk kotak kasut n terus masuk kotak besar.
Pastu ni jumpa lagi 3 pasang x berkotak kasut.
Dalam bonet kereta 1 pasang hari tu perasan.
ada 2 pasang yang biasa dia akan pakai weekend untuk talk event so berpasang2 kasut mamat ni ada tau BUT... x sebanyak kasut madam ler kan... champion merangkap RATU KASUT kat rumah tu diikuti rapat oleh PRINCESS sandle by Iman. HEHEHE

Oklah...
kite jumpa nanti pula yer..

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA