Translate

Monday, December 5, 2016

||FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM||-#40

Assalamualaikum! 

Image result for fantastic beasts and where to find them

Siapa dah tengok filem ni??? Bestkannnnn
Siapa belum tengok, sila pi tengok.

This time #thrownBack kekdahnyer... time ni dok main ooosuuum dengan en Hubby nak tgk filem ni atau The Warrior's Gate, end up,,, kami tengok yang ni . Hoyey! kalau ikut Mr.HUbby, nak tgk cerita hantu tapiiiii hahaha timing dia x ngamlah pula so jadilah dapat tgk yang ni pon sebab, aku memang x suka tgk filem hantu dalam wayang. HAHAHA takut malam2 x boleh lena.

REVIEW:
  • Best jugak sebab dia pasal budak ni lari dari sekolah magic utk selamatkan haiwan yang comel lagi cute dari dibunuh.
  • Best dia punya jalan cerita sebab imaginasi kan...
  • Filem ni mengisahkan persahabatan antara orang magic dengan manusia biasa..
  • Percintaan antara ahli sihir and manusia.
End of story??? Korang jangan lupa tengok tau!





Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA