Translate

Wednesday, May 17, 2017

YES!! MBO - thank you!!

Assalamualaikum!

Yes... yes...yes...
😇😇😇😇😇😇😇😇😇

Hari tu MBO ada buat contest.
Macam biasalah dah kalau MBO buat contest mestilah cara2 join contest kene pi tgk wayang ken...

Mula2 tu malas nak join sebab .. macam xde luck je rasanya..
Nak dijadikan cerita terjoin gak.
1 click saya dapat I watch tu....
gilelah... terus excited nak cuba lagi sebab aim nak dapatkan HP sony or TV gittu.
Percubaan ke-2 & k-3 saya memang tiket LWOT utk 2 orang setiap klik so means saya menang:
1 utas jam tangan
4 keping tiket masuk LWOT

so tiket tu kami dah guna time pi LWOT awal tahun tadi.
Yippie, TQ... seronok pula dapat hadiah macam ni.



 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA