Translate

Saturday, August 5, 2017

||WAR FOR THE PLANET OF THE APES||

Assalamualaikum!

Haah, bila ke udara dah start update pasal wayang pulek.
*_* saja je, nak update pasal live banyak benda pula nak di share tapi time x cukup nak karang ayat gitu.

Siapa dah tgk???
Image result for planet of the apes
Caesar 

Image result for planet of the apes

Saja nak nasihat kalau nak tengok filem ni mohon sediakan T.I.S.U ye pada yang berhati lembut tu...
Ni base on pengalaman sendirilah kan...
I, OF COZ ler meleleh air mata, kata menghayati watak2 dalam filem ken...but jangan tak percaya, satu hall menangis tau!!!

Yang boy ke yang girl ke sama je bunyi sroooot...sroooot.
HAHAHA

Banyak part sedih, part kene kerah jadi hamba buat tembuk, bab kene serang, bab tetiba kawanan sendiri mengkhianati kumpulan dan memacam lagilah.

Caesar yang tiba2 hilang pertimbangan kewarasan dik igauan KOBA... 
Sungguh, sedih laluan hidup dia, baru berjumpa anak dia just back from rikki new place tup2 malam tu kene bunuh, wife kene bunuh... DAMN!!! sedih...sroooot.

Ending dia lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
*nangis*

Oklah, siapa2 yang nak pi tgk tu, sila bawa spare tisu, sekian khidmat peringatan untuk penonton semua.
HEHEHE.


 Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA