Translate

Monday, August 15, 2011

Shopping raya

Weee hooo hoyey sambil tepuk tangan. Alhamdulillah n finally dapat gak beryoya dgn Mr R.
Azab naww rasanyer nk keluar bersama2 cam gini, almaklumlah memasing bz pastu dia plak keje berat so balik jer flat asal balik jer penat.

melampaulahkan kalau asyik memekak kat telinga dia ajak merambu xkene time. ehh melalut pjg nmpk puan S. akakakkaa

Oks ni story-mory about our happy hour. wah!! dah macam time nk lelong barang plak, ok back to story =)
ni time aku beli persiapan raya for this year. Mr R yang ajak memboli awal ... utk elak kesesakkan ramai org katanya. bagusss kalau x, 1minggu terakhir baru nk hegeh2 membeli pastu baju xder warnalah xder saizlah mcm2 hal. next year awal lg yer sayang =p

Jom layan..... 
Team boboiboy =)  

mahalkan rege parking....lepas kami masuk parking, xlama tu dia tulis 'FULL'

Me with Irfan... copy right x?? hehehhehe

 Eh...tgk tu, payah tau nk dapat post senyum simpul cam ni. it's my luck lah kiranyer XD

 Senyum gini pon payah naww nk dpt dr Aryan... Irfan memang over tau XD

 Situasi di Jln TAR kot... entah jln Masjid India ker, gitu2 arr =)

Aryan kepenatan selepas soping...sian dia =) tp sy puas tau.

Nak posing gak dlm kreta...

 Khusyuklah konon =)

Jln KL yg lengang... Mr R ajak balik cepat sebelum ramai org n jln jemm. 

Mamat tukan alergik org ramai + jem, hehehe alah sesekali jem beramai2 xperlah sayang oit XD

Conclusion is... i'm very happy okey sbb dapat berdating satu family. Best...best...and best ;P

xoxo

'LoveRazila' 
 http://twitter.com/#!/LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA