Translate

Friday, December 23, 2011

Happy Anyversary-22.12.2011

Happy anniversary ke-10 tahun. Yeah!! 10years full with joys, sadness, emm ape lagi erk?? Entah but yg sadness sekali sekala jer sbb nk tukar mood kan kalau asyik happy je nnt graf cinta jadi xmenarik so bio nmpk ada turun naik dlm graf cinta kami =D

Ini adalah gambar lama ok.. 8 year ago. Agak kesentapan jugaklah bila mana semua plan adalah tidak menjadi... xper as long happy sudah =P
  
Photo ni taken on 2003 di studio =P
(jeles tgk photo ni sbb both off us look so slim)

Payah naww nk dapat snap muke dia ni time senyum =P

Tgklah...geram je kalau bergambo sama2. hahahaha muke lawak xsudah.

 Emmm....

10 years...we got 2 kids (rasanyer) cukuplah kot 2 org ni kalau boleh xmoh tambah dah. hehehhe besokan mana yg dah ada pon dah seribu syukur =)

Actually plan asal utk celebrate anniversy adalah seperti berikut (byk aku plan tau tp semuanya ke laut =D):

Plan A (1st -since dr last year plan)
# mau ke Melburne utk celebrate 10 years kauuu lama tu (pada aku-eh ye ker dah 10years??cam tipu sbb rasa macam baru semlm je dinikahkan =)
#xdapat ke sana sbb bila nk buat booking je ade je aral yg datang so cancell.

Plan B
# came out to Plan B- mau buat outdoor photo shoot. Cheh!! aku ni bagai nk rak mencari kameraman bagai siap baeek punya tup2..."alah, abang xleh nk cuti daaa, back-up keje kawan2 yg bercuti" emm melayang perasaan kejep...xper cancell lagi.

Plan C
#Mau bercoti2 di hotel yg dekat2 saja - percayalah...it's also cancell sbb my darling xdapat nk cuti panjang.
Emm so semua plan pon cancell.

Tadi dapat berouting kejap n sedahnyer lupe nk snap any single photo pon...boley?? sabar je lah.

* For my lovely darling - Razi Bin Haji Ambia... Thanks to be my lovely partner, suami yg dedikasi pada kerja, carring pada family, suke manjakan ayang, sometime supprise yg u make me always over happy. The great daddy to both our son, great darling to me, great son to ur parent =P
*Ayang berdoa semoga jodoh kite berkekalan dan berpanjangan hingga akhir hayat. Kebahagiaan yg kite kecapi ini utk forever and ever.
*Thanks to be the best friend to me, standing beside me and always be there when i need u.

Thanks a lot for everything honey.

Tarikh Nikah : 22.12.2001
Sah sebagai isteri :8:31mlm # refer to jam surau-tempat dinikahkan =) dihadapan saudara-mara and both family =D

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA