Translate

Tuesday, December 6, 2011

Transfomer maskot

Yeah!! jumpa maskot transfomer ni kat ToysRus di ikano. Memula xperasan pastu suruh irfan pi ambil booklet dia nk tgk ape yg offer pastu baru perasanlah ... eh ada maskotlah pulak.

Meraba tau tangan dalam h/bag mencari kamera. Dont worry kamera mng always ada dlm h/bag tinggal lagi batteri kekadang xbercharge =P

So snap ala kadar jelah, irfan pon memula malu + tkt. hehehe biasa ko yg lenjan bumble dgn prime tu tup2 jumpa hidup plk, hahahha lelama budak toysRus pon hangkut irfan mai dekat.

Jabat tangan sambil senyum sikit. hehehehe terharulah tuh.


Aryan biasa je...ulur2 tangan nk salam tp jauhlah pulak, hahha so mamat kecik tgk jelah pastu ada gak aryan membebel but aku pon xpaham dia bebel ape.

lepas tu masuk dalam n shopping skit dannn irfan adalah merengek kat aku mau set of Buddy yg katon dynasor train tu. Sorry irfan, duit extra mummy dah beli h/bag mummy kalau x boleh jer nk set tu lagi pon less then rm200. hehehe maybe next time yer sayang, not for today.

Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA