Translate

Sunday, December 18, 2011

Yeah!!! Pc Fair...

Meyoya ke KLCC utk membeli-belah adalah perkara yg dinanti2kan.

Oit lama gilak tidak ke KLCC, almost 2thn kot erk gamaknyer. Entah...mokcik luper. Then lepas menjemput anak2 dr rumah pengasuh aku pon chaa alip bot bersama2 ipar aku meyoya ke KLCC.

keng konon (dalam hati - ada niat) utk bertemu dgn kak red sbb biasa aku main Tweet sama dia nk she is working at KLCC tapi...mokcik malu. hahahaha

Memula ke KLCC adalah utk g PC Fair then lepas dpt kamera idaman so teruslah menyopping skit2 kat sana. Alhamdulillah...boleh control lagi shopping tu just i grab new handbag je kat C&K.

 Ini booth HTC, memula konon2 nk singgah tapi pikir nk cepat so lalu lintas sahaja depan booth ni but stop kejap utk snap photo, hahaha.

Hari adalah hujan n sangat sejuk di dlm KLCC.

Bila hujan...lagi laju aku nk cabut dr KLCC, gile babun jadinyer kalau berlamaan di sana...kompom sampai malam baru kami arrive rumah. Hoi...KLCC port jem ok. Xkoser nk layan jem dgn budak2 cenonet tu...boleh sawan ddk dlm kreta. 


Xoxo
 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA