Translate

Wednesday, February 15, 2012

Funfair 2012...

Funfair yg pertama utk tahun 2012....ececeh, macamlah akan ada next version for funfair tittle. hehehhe
Alah mende2 macam ni bukan dirancang pon, mcm kami ni ha... xder rancang pon. 

Mr R balik keje terus cakap...siap2 kite g funfair. Hehehhe yg syioknyer lewat petang tu  si irfan baru jer sembang sama nina kat kg. Nina ajak g funfair kat Sekinchan, amboi kau nina....ngasut irfan g funfair yer.
Budak irfan tu ape lagi...mengelitiklah merengek nk g funfair.Emm sedang elok sgtlah Mr R balik ajak g funfair Kg Subang.

Layan....
Pemandangan yang aku snap dr atas, hehehe sgt mejik kan??? kata ku lah...kuikuikui

Irfan fly the helicopter with twin =)

Naik aper man pon aku xtau ,,,hahahha

Aksi terhebat Aryan, dia xmau lepaskan stereng jip daaaa. memula nk kasi dia naik, aku naik cuak sbb dia sepisis xsuke duduk diam lelama so uols taulah kreta tu dok pusing entah brp kali tah. Aku risau tkt dia terjun dr jip @ dia nangis2 dlm jip tapi berlaku sebaliknyer...jenuh menarik dia keluar. hehehehe 

Suke sungguh budak Aryan ni naik jip.

Aryan n daddy pi tangkap itik...aryan siap nangis lagi sbb dia nk itik tu bawak balik. hehehhe
Irfan pon main gak tp dgn akulah... hahahha

Lastly Mr R main hammer tu, so dapat hadiah yg best skit...angry bird yg kaler blue tu. hehhehehe so malam tu, kami balik dengan hati yg gumbira except irfan yg xpuas main, wat to do. Next time spending more time k. hehehhe


Xoxo
 'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA