Translate

Monday, March 19, 2012

Expo 2012

Yeah... 2weeks ago, ambik cuti on Friday semata2 nk meneman Irfan ke BTS nuu kat KL. Seronok sungguh little boy tu nk join the trip. Lepas siap antar dia ke sekolah aku pon pulang ke rumah ambik si adik pulak. Memula kite ke Midvalley dulu.

Ada expo utk kanak2 but kali ni coii macam mini expo lah pulak. Xmacam yg last year aku gi. Busan pulak rasanyer sbb pilihan barang xbyk so bila xbyk makanya...$$$ ni pon kuranglah melayang. 

Cantikkan katil Ferrari ni...

Selepas ke expo utk kanak2 aku menyambung Ke Hall Thailand Expo pulak. Emm xbesar pon so ronda sekali terus pulang...ada leather bag but xbyk pilihan paten so sekadar melihat sajalah :)

Entrance Thai expo and ada sesi masakanlah time aku dtg so brenti n dengar kejap...macamlah paham naww bahasa tu XD

Ada jualan utk Dessert Thai but aku xmerasa pon sekadar brenti tgk n berangan jap dan jalan....

Ada aweks chekci kat sini. Hahahhaa comei sungguh awak ni lah :P


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA