Translate

Tuesday, March 27, 2012

Sogo Time...


Ish...entah ape2 tah punya planing. Semua pon jadi kelam-kabut. Adoi!! tolonglah.
Last week....berkesempatan menjengah SOGO mall utk pertama kalinyer ...eceewah, percayalah sangat untuk pertama kali. Ahaks... for this year is, ni yang pertama kali tau... last year ada gak pergi tapi xingatlah pulak bulan bila.

Bila kawan crite shopping kat SOGO, dalam otak terus pikir, apelah yang best sangat dengan SOGO tu yer?? Entahlah, mungkin aku kureng best kot nk shopping kat sana. Bila bebaru ni berkesempatan ke sana so kite jalan2 sambil cuci matalah yer... apo laie nk dibuek kalau tak window shopping. Hajat di hati nak tukar purse baru tapi xderlah pula yang berkenan di hati. Ada sales tau.... tapi tulah si SOGO ni memanjang sesaja sales nye bila tah xder sales.

Melangkah masuk ke SOGO ni terus tuju ke counter clinique, konon2 nak mencari lipstik baru, amboi...pilih punya pilih, emm xde yang berkenan pon...Sentap, dok tanya satu warna tu, takdaq stok lah pula :(
Rege dia murah gak dalam RM66 kalau xsilap pandang. Lepas tu terus menuju ke Guess Butik...tengok saja, emm patent kureng menyengat, terus menuju ke Sembonia and CR Butik...kureng jugak.

Jom sambung ke Level 4 utk anak2. Buka pintu lift terus tuju ke bahagian stoller. Aduhai...hati terpaut pada satu stroller ni. Emm besar gak compare dengan stroller sekarang ni. Emm can use sampai weight 18kg...WOW. Rege murah juga. Dan2 tu gak panggil adik tu suh test bagai...'perfecto' ahaks...lipat je lock dia autolock...owh saya sgt suke, Then tanya warna ape yang ada??Emm just meroon and black sahaja. Alahai, let's me think 1st lah, emm offer tu sampai 4 Apr nanti.

Puas memutar di dalam SOGO, so time balik pon sampai, cepat2 kami ni terkocoh-kocoh gi bayau parking bagai konon2 nak cepat sampai, aleh2 sampai hotel, seminar lom habis lagi daa. Emm katanya kul 5-5.30 tapi time kami sampai tu dah kul 6pm. 

Xper tunggu lagi dalam kereta then tetiba terpikir...aku masuk parking dalam 2.45 - 3pm then keluar parking dalam kul 5.30pm bayaran is RM12, gamaknyer sejam berapa henggit erk?? Mahal pulak aku rasa, baiklah aku parking kat SOGO saje, xyah menempuh panas bagai...aduhai, xper...lain kali kalau nk ke SOGO terus parking di sana lagi senang :D

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA