Translate

Tuesday, May 29, 2012

Japan mari...



Amboi, syiooknyer kawan ku may ke Japan. Walla .. namoh berdream mau ke sana sbb banyak naw term2 yang kene patuhi. Deyy ... mau kene ada saving dalam FD 10k min okey. Wallawei, byk ker $$ ku dalam FD?? Hehehhe so senyum saja.  Kot ngidam nk tgk sakura...ko download saja dr dalam androi...siap ado yg live wallpaper uu.

Ehem...ehem, be4 ini aunty mau flight ke Japan so kite bergambaran sama duit dia. Hehehe so aku lah yang paling jeles sebab ini 'ASO', so suka jalan2.. last 2 or 3 mth back dia ke Australia now ke Japan pulak. Hula... jeles...jeles...

Moh ler kite, tgk duit negara lain.
Sebahagian jer aku pinjam sebab nk snap gambo... kalau xsilap, 3x kot ini 'ASO' tukar duit Yuen. Kayo...kayo...kayo...

1k Yuen bersamaan RM39.70 je. Hahahhaa

Ni dah mahal skit kalau convert ;P

Cantik gak belakang duit dia tp xsemeriah warnanyer macam duit Malaysia.

Simple je kan...

Alalala...berlagak duit 'ASO' ni. Hahahhaha

Sobernior xder beli sebab mahal aso kata but dia beli gegula utk kami. Sedapp aku baru makan 1 tp yg lain simpan sebab sayang nk makan. Lol...


XOXO: Love Razila.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA