Translate

Wednesday, June 13, 2012

Bisu...


Ish...kalau uols nak tau, opis kami sekramg ni...bisu tau. hahhaha?
Xde oku pon kat opis ni cuma sekarang, member2 semua sawan layan WHATSAPP.

Kejap2 bunyi sms masuk...kejap2 pegang engpon :p
Bergosip juga pakai hp...pendek kata, dept kami senyap. Hahahha.

Aku preferable pakai LINE sbb ikon dia lagi gojes2 tp kawan aku yg pakai BB xblh nk d/load LINE so maintain ler pakai ape yang boleh saja.

Biasa chat dgn Hashim515 yang jauh tu...aku pakai line.

Saja nak test update dr tab my darlung. hehehhehe ;


Xoxo : LoveRazila

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA