Translate

Tuesday, June 5, 2012

Parent's Day...

Last 2 weeks ago, aci wah... ngengadakan nk cakap ong putih bagai. Hehehhe.
Jeng...jeng...jeng...  
Keputusan result Irfan dah keluar. Then menjelang nk attend Open day tu, aku punya nebes bagai org gilak gitu. Eh hello, ni pestime tau aku nk ambik buku progress Irfan of coz lah aku kene over nebes dr biasa.

On the day, bersiapan alah kadar. Jantung...dup...dap..dup..dap... sikit lagi nk pengsan. hehehhe, gurau je...idok ler sampai rasa mau pitam. hahahha. Sampai sekolah dia, dapat no 5 terus teacher maya suh sarapan sbb now baru no :2. Lama jugak aku tunggu...sejam jugak ler bertapa kat situ sambil2 treasure hunt nama Irfan kat taman yg depa buat ni. Hehehe challenging utk mata...mencarik nama anak sendiri dalam puluhan nama student.

Budak Maria tu, giliran no:3, malu dia nmpk i. Aww...segan ker dgn i. Adik dia gel gak cuma not so cute like her =D ... Eh! over pulak aku ni complaint anak org kan...macam ler anak i ni cung sangat, hehehehe.
Jom layan...
Decor kat sekolah Irfan...cantik2. Ceria u.

Yeah... treasure hunts land , mencari bagai mau rak u =D, Cari jangan tak cari... Caiyokk.

Bergambaran sikit, hehehhe

Dah jumpa pon... XD uols boleh baca tak??

Ops.. irfan snap gambo family si Maria daa.. tu mama dia dukung adik Maria =P
Ada gambar Wong dlm pic ni...wearing Yellow shirt.

Tuh...mencarik nama Irfan dlm byk2 lelabah ler, butterfly ler...ulat ler, rabbit saja xde nama Irfan. Each thing semua tu ada nama tau, daun ker, ranting ker, sarang spider ker, all got student nama .
Lai..lai... bacalah nama satu2 siap boleh tunjuk lagi kat parent budak lain nama anak depa, mn2 kebetulan jumpa. hehhee.

Sesi jumpa Teacher Wong- guru kelas Irfan.
She good in teaching, seriusly sbbnyer in few month irfan dah start menulis well mengeja etc.

So as mama yang suke tanya macam2 soklan makanyer semua soklan pon aku tanya, eh lama pulak rasanyer aku kat dalam ni asking itu ini. Hehee what to do, macam ni lah as mother di zaman sekarang.

Well done to my lovely son. U r awesome my son. Alhamdulillah...result yang memberangsangkan. Sangat kagum dengan pencapaian Irfan setakad ni. Kat rumah banyak main but kat sekolah teacher wong kata dia kurang buat hal...not in group notty kata teacher.
Lepas dah selesai, Irfan dapat hadiah dr teacher Wong...smile saja budak sorang ni.

Yeah...comercial break utk cuti sekolah so si Irfan awal2 dah tanya, nk pi tido hotel kat mana cuti sekolah ni??i cakap, school break ni mummy keje tiap minggu so after school break baru g oliday =D


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA