Translate

Saturday, June 16, 2012

Selamat Pengantin Baru Syahir...

Beberapa minggu yang lalu, berkesempatan untuk merai anak buah yang sulong dalam family En Rahim Bin Ambia... merangkap cucu sulong yang melangsungkan perkahwinan dalam family sebelah Mr R.

Nikah adalah ari sabtu, sib baik sabtu...kalau jumaat memang xderlah Mak Jang ko ni nk dapat joint sekali. Susah weii nak ambik cuti... 

Bergambaran pon alah kadar je sebab, i terpaksa jaga 2 anak u... Mr R outstation pulak time ni so jangan ko harap nk melaram seperti biasa, harus diingat yer...i xder maid u, so semua pon kene handle sendiri.
Azab memang ler azab, hendak lagi nk jaga si dak Aryan tu...alohaaa mencabar kesabaran sungguh.
Demi anak buah... ku berkorban ler menghadirkan diri represent my lovely Mr R.


Sebelah aku tu...future pengantin u...

Majlis akad nikah yang berlangsung di Masjid berhampiran rumah pengantin perempuan.

Khusuk memasing =D

Pasangan abang long and kak long with Syahir... this photo is next day. Majlis langsungnyer di rumah perempuan. Enchemlah awak Syahir. Hehehhe

Gambaran alah kadar...mana dan je nk snap. Huhuhu

With me..sebelah aku tu, ibu mertua ku (Hajah Ani @ Mak Ani); then Andak Ana and Alang Rohaya (dedua ni is Kakak Mr R)

Eh...depa bergambaran kat kreta feferi u...canggih2. Merasa ko Syahir naik feferi ni. hehhehe, mak anjang tumpang boleh ker??

Lalalla...Mak Jang dulu merasa naik kreta simbol bintang 3 jer. Hehehhe sib baik ada pakcik nk seponser kreta pengantin...merasakan =D


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA