Translate

Sunday, July 8, 2012

Menyambut Besday Emak

Ni sambungan dari story ni.
Plan untuk celebrate besday mak + barbeque adalah plan agak terkejut. Mana idoknyer, kenduri ahad malam...kami celebrate besday mak on sabtu malam ahad (1night before kenduri).

Close party okey so sibiling sajo yang ada. Idok ler panggil jiran bagai...sape nk membakau ayam barbeque byk2 kalau ramai tetamu?? Nak harapkan aku...kim salam yer, ayam barbeque utk mak pon rasa berchintanyer nk perabih bakau. Hehehhe =D

Foto2 during besday party mak.
Anak ku with anak2 kak long aku je + anak adik aku 2org yg memang stay kat kg bersama mak & abah.

Alahai.... gambo mak dengan abah xcloseup pulak. huhuhu...

Sekitar...gambo gegila kami semua, tu pon ado yg xder...my lovely Mr R... yillek, dia lom sampai dr tompek koje so kite xyah tunggu dia yer. Dia dah kabau...jgn tunggu dia sbb dia balik lewat ~ outstation ke Bentong.

So tunggu next besday celebration lah yer...how is the next?? My lovely bambam =)

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA