Translate

Thursday, October 18, 2012

Macam nak je...


Eh!! rasa macam teringin pulak nak membeli cincin baru padahal sekarang ni, cincin tunang yang miss-place tu pon lom lagi ku mencari. Very tak rajin betul tapi tu arr sebab tu cincin tunangkannn, pastu ada sentimetal value.... mak mertua yang pilihkan, nak kene cari gak sampai jumpa.

I dah suh darling cari...dia pon xkoser nak mencari, dia cuma cakap...adelah tu, time nak guna ni dicari kompom xjumpe nanti lain2 hari sure jumpa balik bila cari barang lain :P
Rindu pada cincin tunang...*tetiba je :[

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA