Translate

Friday, January 4, 2013

Selamat Pengantin Baru utk Ucu Nabila =)

Rentetan ceritera Syahdu dari episod sebelumnya. Hehehhe ... ni kiranya sambungan kisah yang terdahulu.

Ini lah kisah rasmi about my sis in law wedding.
Very the kasihan pada keluarga I sebab semuanya demam.
Sedih sangat that time, xbyk yang dapat dibantu during the kenduri :(

Moh ler layan gambo2 yang baru ku upload ni.
Ni abang Mr R yang ke-4 (Uda Alan) and akak dia yang no:3 (Alang Aya)

Inilah pengantin baru tu... Ucu Nabila ~ adik Mr R yang last (no:12).
Ni during the Nikah night.

Kalau uols nak tau, time nikah pon kami sefamily xder sebab Mr R dah tak boleh nak bertahan sampai nikah time sbb memasing dah melepek dek demam. So this time aku tinggal kamera pada niece minta depa tolong tangkap ape yang patut...kami sefamily balik ke rumah my mom.
Makan ubat and ZZZZZ.

Gamaknyer tengah tunggu pihak lelaki datang kot =)

Aku ingatkan ayah anak nikah kan sendiri Ucu rupanya ayah wakilkan pada juru nikah gak.
Nape ayah xnak nikahkan sendiri anak perempuan ayah yang terakhir ni??
Ape pon...alhamdulillah, dah selamat bergelar isteri.

Famos ko Fahmi kene sign banyak2 helaian kertas. kikiki.

Akad nikah pon berlangsung.... =)
SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT NABILA & FAHMI =D

Pelamin mereka...

Area meja pengantin untuk makan beradap or setengah tempat depa panggil makan berdamai.

Antara tetamu yang hadir merai pengantin baru....

Bersanding di singgahsana. Sorry ni, ni hasil gambo dari compact camera...demam2 xkoser nak usung DSLR. Syukurlah...ada gak kenangan kan... hehhehe.

With Atam Ali - abg Mr R no:6

Midah sefamily... orang kuat di sebalik majlis.
Dia lah orang harapan mak walaupon ngandung baya2 aku tapi dia tatap gagah and cargas di dapur.
TQ Midah =)

Aku with Ryn, menantu Kak Long yang will due on 10/03/13 nanti...same age kandungan kami ni. Hehehhe

Tukar baju for potong cake =)

Family Andak Sidik and Andak Ana - Akak Mr R yang no 5.
Family dia ada 3 orang je perempuan daripada 12 orang adik-beradik.

With family Angah Rahman - Abang Mr R yang no 2.

Ni family Uda Alan... abang Mr R yang no 4.

Ni pulak adik Mr R yang no 11 ~ Zaki

Gambo berikutnya adalah foto after the kenduri hampir habis.
Memasing dah lelah sangat...kepenatan tahap gaban...

Kak Ngah yang sedang tunggu hari nak melahirkan anak ke-2.
Anak dia Adam pon tak berapa sihat sebab batuk2 and Abang Man pula kepenatan sebab memasak di malam sebelum majlis besar. Masak sampai pagi you.

Ni pulak family Atam Ali ~ sama gak...Atam tolong memasak sampai pagi and wife dia Kak Liza kene migrain pulak mana kala anak dia si Alia not well.

See my lovely darling demam...ni dah memang xboleh nak bertahan dah ni.
Lepas take panadol terus bumm!! ZZZZ anak I si Irfan tu ha leka tengok tv, buat hal sendiri manakala si Aryan sedang tido di dalam bilik I.

Very kasihan kan...but kami sempat gak ler menepung tawar pengantin sebagai tanda merai...sedih wei tengok Mr R sedih aku lagi arr terus meleleh tapi xtaulah sebab ape Mr R sedih. Sampai sudah aku xbertanya cuma aku nmpk dia kesat mata dia. hehhehe

Ape pon...semua dah selesai so sambung pulak majlis bertandang yer. I sambung story tu esok pulak... kite update sekali harung, habis crite.

Daaa....
Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA