Translate

Thursday, February 21, 2013

Pony Ride Lagi!!!...

Yeah!! berkuda lagi dan lagi....
Haih, udah rupa macam ape je aku ni anak beranak...macam ler xder aktiviti lain nak dibuat.
Well kali ni kite gi with the mr darling kooo.
Alahai...gumbiranya rasa hati, jarang sangatkan nak dapat bersama2 with the kids.

So sempena daddy ada bersama...moh ler kite bersuka-suki yer.
Anak2, sila jangan buat perangai supaya daddy x bosan with korang k. 
HEHEHE, pesanan dari penaja utama =)

Inilah kupon FREE untuk menunggang kuda and berkereta kuda.
Yang kaler oren tu untuk berkereta kuda tau...I dapat satu je tapi yang nak naik 4orang so how??
Kupon kereta kuda dah finish tapi sebab tu yang last, i ambil gak =D

Akak kat kaunter tu siap cakap ape tau??
Aik...rajinnyer, datang lagi???
KEHKEHKEH, akak kat kaunter tu siap hinggat muka I tau, mana x ingat nyer balik2 muka aku anak beranak je yang berkuda, hondak lagi aku je yg sweet pregnant. HAHAHAHA.
I pon cakap dgn akak tu...cam ni lah kak, selagi maknyer gagah perkasa nak drive ke mari dgn anak2, sebelum bersalin...muka I jer lah jadi pengunjung setia (^_^).

Aryan dengan gaya yang bersahaja =)

Si chomel saya XD

Sukeler tuh, daddy nampak dia naik kuda...
Biasa kite snap gambo or video then send kat daddy, now daddy tengok sendiri anak2 ride kuda =)

Irfan...ada gaya x???

Ni 2nd ride yer...sebab ni pakai kupon mak dgn paknyer =)

Baru naik for 2nd ride...

Ok jalan.... Irfan memang suka kuda kaler ni, siap tukar dgn orang belakang tau sebab nak dapatkan kuda kaler ni. Alahai...sib baik kuda kaler ni ada 2 ekor =D

Aryan don't care...as long dapat naik kuda sudah!.
Ko bagilah kuda kaler ape pon...as long kuda betul. HEHEHE.

Yeah...rezeki kami anak-beranak, 1tiket last tu boleh naik 1family.
Actually kite cakaplah...ada 1tiket je...so ingat nak kasi Irfan naik so yg lain tunggu pastu pakcik tu cakap...mak ayahnyer mana??
Kami cakaplah...ada ni tapi tiket satu je.
Then pakcik tu offer naik semua sekali...wah!! terus laju naik kereta kuda tu. KEHKEHKEH
1st time naik kereta kuda kooo.

Yeah!! kuda ku lari laju....

Irfan & daddy, sila abaikan aksi hidung anak saya ^__^
xsenonoh betul budak ni.

Ish!! apesal aku muke macam tak chomel je??
HEHEHE sebab lom guna MB product ler ni, kurang chomel =)

Gambar ok...

Tunggu turn nak naik kuda... ramai orang kan.

Yeeeehaaaa.... =)

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA