Translate

Wednesday, February 13, 2013

White Bubbly in house ^__^

Alhamdulillah....sebelum bersalin ni dapat juga makan coklat ni.
Coklat yang dicari2 tetapi tidak ditemui.
Pestaim makan coklat ni...wah!! syorga. Terus jatuh chinta gitu.

1st time dapat dari kawan yang baru balik from Australia, peh tu ada dengar kawan lain nak g Tasmania pula so kami kirim lagi peh tu nak membayar lah kekonon....ahaks!! kawan tu bagi FREE daa.
Senyum mekar memasing...

Lepas tu terasa2 tekak ni nak makan lagi, mencari di mall, haram xjumpa. 
Kawan balik via KLIA, gelabah minta kawan toong carikan, Haram xder gak jual kat KLIA.
Sedih...terasa2 sedap coklat ni.

Jemput tengok eh =)



Semalam - 07/02/13 tetiba kawan yang di Bintulu whatsapp saya...
Tu...dia nk tunjuk, penat2 dia cari kat KLIA, sudahnyer dapat kat Bintulu je. Kahkahakah.

So... saya dengan penuh semangat n tak rasa malu dah, terus tulis...
SAYA NAK...SAYA NAK...
Nak coklat tu...

Hober kan...tapi ada aku kesah?? Yang penting, dapat kan. HEHEHE.
Then by 08/02/13 dalam kul 11am tu coklat selamat tiba di opis I.

Terima kasih Mr Coklat. Jasa mu ku kenang =)
sayang awak sebab ketat2 sebab awak suke layan kerenah saya yang ngidam macam2. Hahaha =) 

Notes: Kalau uols tau kat KL mana ada jual coklat ni, sila sharing2 eh.
TQ kawan =D


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA