Translate

Monday, September 23, 2013

Kiwi oh Kiwi...

Sape suka makan buah kiwi???Saya!!!!
Kami memang suka kiwi hendak lagi kiwi kuning (gold) tu memang sedaplah.
Owh ada orang x suka kiwi sebab dia masam tapi xtaulah...tekak aku rasa sedap je, jarang sangat terkene yang masam kecuali kiwi hijau...yang tu kadang kala je aku terkena yang manis =)

Ari tukan...tetiba dapat email yang kat OU ada buat free photog untuk peminat kiwi.
Eh!! macam best je bunyi tu, so aku pon plan dengan anak2...moh kite pi OU nak???
Masing2 laju ler kennn... hangout dengan mummy memang best sebab boleh makan2, wayang2, shopping2 and macam2 lagi boleh buat.

Before gi...singgah rumah jiran sat, ada makan2....
Rezeki jangan ditolak, x baik you.

Nih...budak bambam with kakak kiwi =)

Kiwi brand Zespri.

Ni backdrop dia...so colourfull, mak suka.

Bergurau2 pula Dak Iman tu...bagus2 ramah tamah ko nak yer =)

Inilah hasilnyer.
Term n condition dia...korang beli 2 pack kiwi kan...x kirelah dedua hijau ker, kuning ker or mix ke then bayar, bagi resit kat depa...
Snap gambo and tunggu sat nooo, depa terus print, during tunggu tu...korang boleh tengok demo depa buat minuman kiwi base. Si aryan and irfan siap repeat2 minum lagi...aku je x rasa sebab dia campur yogurt so immediatly tekak aku xberkenan =p

Sepatutnya 1family get 1 photo jer tapi ken...sebab depa nak balik so depa printkan lagi satu pasalnyer...2bujang dah nak bertumbuk berebutkan gambo tu...malu mak nak oittt.
Bila dah dapat sorang satu...emm si aryan buat angkara lagikkk!!
Dia merempan pula nak gambo buah kiwi yang depa buat photo sample tu, pujuk2 x mahu...aku plan nak blah je tinggalkan dak Aryan tu, bio dia rasa sikit...biasa ni x dengar cakap mak.
Tapi budak2 yang jaga booth ni baik...so depa kasi gak gambo sample tu.
Emm ... segannyer rasa, tanya juga, berapa nak bayar, depa cakap xper kak...nanti kami boleh print lagi. Emm baik sungguh hati korang eh. Suka mak... =D

Lepas dari situ terus heading ke uptown Kota Damansara.
Mak cari casing baru untuk tab mak pastu mak lupa pula nak tanya, keyboard utk Tab berapa rege, xperlah nanti senang2 mak pi sana terjah kembali. Mak memang suka bab shopping2 ni hendak lagi xbawa sape2...owh! bahagia hidup (^_^)

Sebelum balik... layan nasi lemak dulu...memang sedaplah.
Kerang rebus dia memang terbaiklah...I makan dengan bersungguh2 siap tapau tu bawa pulang.
Nest time nak mai sini makan kerang rebus lagi.

ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA